fra Kirkenes til Oslo

Bønn langs hele Norskekysten

1000 år med kristenretten
i Norge

I 2024 markerer vi at det er 1000 år siden Olav den hellige innførte kristenretten på Moster.

Kirkenes til Bergen
med Havila Polaris

En reise i bønn for landet langs Norges kyst, på hurtigruteskipet og i havnene langs ferden.

Oslo til Moster
med Christian Radich

Vi seiler fra øst til vest for å delta i feiringen av 1000-årsjubileet for kristenretten.

«Syng en ny sang for Herren,
syng hans pris fra jordens ende
– dere som farer ut på havet,
og alt som fyller det, fjerne kyster
og dere som bor der!»

– Jesaja 42:10

Oslo – Moster – Oslo med Christian Radich

28. mai til 1. juni, retur 1. juni til 5. juni 2024

Den 28. mai starter en historisk reise fra Oslo havn. Vi skal seile med selveste Christian Radich fra Oslo til Moster og delta i feiringen av 1000-årsjubileet for kristenretten. På reisen skal vi «varme opp til feiringen» ved å be for kysten vår og løfte opp lovsanger til Gud i takknemlighet for den kristne arven. Du vil bli gitt en bønnevakt i lag med et par medseilere, og det vil bli anledning til å høre interessante innlegg underveis på våre fellessamlinger. 

  • Om bord vil du også være en del av mannskapet som medseiler, og oppleve det unike fellskapet i å seile i lag! Alt er en del av eventyret! Du kan styre skuta eller til og med fire opp og ned seilene på riggen hvis du vil utfordre deg selv. Alt under ekspertveiledning av skipets profesjonelle mannskap selvsagt. Det blir en fantastisk reise til Moster.

Les mer om arrangementet på Moster her: https://moster2024.no

Kirkenes – Bergen med Kystruten Havila Polaris

19. mars til 24, mars 2024

Bønnereise for Norge langs kystruten

Sammen fra oss i Nasjonalt bønneråd, Bønnetjenesten for Norge og Returning2jorsal, ønsker vi å invitere deg på bønnereisen langs Norges kyst 19.-24. Mars 2024, med MS Havila Polaris. Fra Kirkenes i nord til Bergen i sør. Dette er en reise i bønn og lovsang for Norge utfra versene Jesaja 42:10:
«Syng en ny sang for Herren, syng hans pris fra jordens ende – dere som farer ut på havet, og alt som fyller det, fjerne kyster og dere som bor der!»

Vi kommer til å leie et rom på båten der vi kan møtes til bønn og lovsang daglig i løpet av turen, i tillegg til bønn i havnene og egne bønneinitiativer. Det er også mulig å stå med i bønn fra land langs ved havnene og byene, eller å møtes i bønn for landet lokalt der du bor. Uansett ber vi deg registrere deg på Checkin. 

Når det gjelder selve reisen er ikke det en konferanse eller lignende, men en invitasjon til deg som ønsker å stå med i bønn og lovsang for Norge i disse dager.
Du bestiller selv billetten på båten ved å følge linken til Havila under. 

Påmelding via checkin: https://app.checkin.no/event/68626/boennereisen-boenn-langs-kystruten-med-havila-kirkenes-til-bergen

Billett til båten bestilles på: https://www.havilavoyages.com/nb/reiser/sorgaende-reise

PS: Husk å velge avreise fra Kirkenes 19. mars 2024

https://www.facebook.com/100067557946913/videos/265521594590455